Nyhed

Lørdagens Bonus fra den spanske La Liga 2…

Det er ikke unormalt, at der stadig er gang i de spanske rækker og det gælder også for La Liga 2, hvor dagens anbefaling i kategorien “Bonus” er hentet. Vi kan ikke rigtigt se, hvordan Bookmakerne kan sætte et så højt odds på hjemmeholdet…!!!

Cadiz – Numancia = 1 = Odds 1,70
pillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Cadiz topper den næstbedste spanske række overbevisende på nuværende tidspunkt. Med 7 point ned til nr. 2 og halvdelen af kampene afviklet efter denne runde – så ser det det godt ud for Cadiz. Men de har også noget at have det i.

De er ligaen 3. mest scorerende mandskab med 29-15, men når det kommer til hjemmebane styrke, så er de ligaens bedste. Kun 2 kampe er endt remis, de øvrige 7 er vundet overbevisende. Scoreren hedder 15-4 efter 9 kampe, så her giver man ikke noget væk, hvis man har en almindelig dag på kontoret.

*

Numancia er også fornuftigt med, men har ikke været nær så overbevisende som hjemmeholdet. Numancia er selv rigtig stærke hjemme foran egne fans, men har det en del sværere på udebane – end hjemmeholdet.

Der er da også 14 points forskel indtil videre. På udebane savner de det som hjemmeholdet har – styrke. Kun 1 enkelt sejr er det blevet til, men der er dog alligevel blevet hentet 5 gange remis hjem. Det er da også årsagen til, at de stadig er med og kun har 2 point op til de sjove pladser.

Men dagens modstander er i en klasse for sig i denne sæsons La Liga 2 og vi har meget svært ved at se, at Numancia pludselig skulle kunne mønstre den nødvendige styrke.

Cadiz – Numancia = 1 = Odds 1,70
pillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top