Nyhed

Lørdagens Bonus fra den Italienske Serie A…

Igen et opgør hvor kun det ene hold har den nødvendige motivation til at løbe de ekstra meter, hvis det er nødvendig og igen er det på hjemmebane at de motiverede skal spille.

Genoa – Cagliari = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller Online…

Genoa skal ikke ryste meget på hånden, da de kun ligger lige over stregen med et enkelt point ned til Empoli. Empoli har så vist en god form på det sidste, så de kan nemt ryge forbid, hvis der ikke kommer point ind på kontoen i dag.

Genoa er ikke kendt for at have en fæstning på hjemmebanen. Men de har da trods alt fået point i 13 ud af 18 kampe foran egne fans. Selvfølgelig har de det stramt mod de gode hold, men mod de nederste vinder de oftest.

*

Cagliari kan i teorien ryge ned, men det sker næppe. Det har de da også forstået i klubben, da de forlængst har hevet badetøflerne frem og tabt deres seneste 3 kampe.

Det virkede helt klart som om, at da de var sikret og kommet fri af nedrykning, så slap man tøjlerne og skal bare have sæsonen til at ende, før stranden og de mange fester skal påbegyndes. De er vist allerede startet på den første strandfest, for fodbold bliver det ikke rigtigt til.

Genoa – Cagliari = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller Online…

To Top