Nyhed

Lørdagens Bonus fra den engelske League One…

Vi er hoppet ned på 3. bedste niveau i England, hvor vi fornemmer en udvikling der er til at både se og mærke. Det virker som om gæsterne igen har fundet melodien og fået lyst til at spille bold – efter en del års nedtur.

Peterborough – Sunderland = 2 = Odds 2,15
Spillet hvor DU IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Peterborough har i flere sæsoner hørt hjemme i League One og vi er ret overbeviste på redaktionen on, at her er de også i næste sæson. Styrkemæssigt ligger de som i sidste sæson og det var kun middelmådigt.

De kom da også lidt tungt fra land og tabte begge de første kampe i sæsonen. Her efter 5 runder har de opnået 7 point, så det er blevet til 2 sejre og en remis siden.

I dag er de hjemme og det er også her de har været ringest. 1 point og en score på 3-5. Og Peterborough har det med at få udfald hjemme i perioder. Sådan har det været i et pr sæsoner g vi tror det gentager sig i dag og i gennem hele sæsonen. Måske en heldig remis – men det tror vi heller ikke på.

*

Sunderland har fået vendt bøtten – virker det som om. Efter nedturen fra Premier League har det sejlet for Sunderland. Men det virker nu til, at man har fået stabiliseret det sportslige setup og har et mandskab der har et niveau til at spille med om oprykning.

Sunderland er da også ubesjerede efter de første 5. runder og har fået 11 point. Det er det samme som 4 øvrige hold i League One, så der er tæt i toppen. Scoreren hedder 9-5 og der er 3 hold der har en bedre.

Men der er langt til sæsonafslutning, så nu drejer det sig bare om point og i dette tilfælde alle 3 af slagsen. Vi er slet ikke i tvivl om at Sunderland får point med hjem idag og vi fornemmer helt klat at det bliver alle 3.

Peterborough – Sunderland = 2 = Odds 2,15
Spillet hvor DU IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top