Bonus

Lørdagens Bonus Finale som optakt til CL finalen…

Også dagens Bonus anbefaling er fra en finale mellem 2 engelske mandskaber, men denne finale handler faktisk om flere penge end Champions League finalen giver, da der her er tale om over 1. milliard til det vindende hold. Igen i år er der dansk islæt med i finalen og igen i år er det Brentford der står med endnu en chance for, at rykke op i den bedste engelske række Premier League.

Brentford – Swansea = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens højeste CL Bonus at spille for…

Brentford står for andet år i træk i denne vigtige og attraktive opryknings finale – en finale der betegnes som verdens mest vigtige oprykningsfinale for klubber – grundet de mange penge der helt automatisk følger med et oprykkende hold. Sidste år glippede det i finalen, så denne gang skal det være for Torben Frank og hans 5 danske lejesvende på holdet.

Formen har i den seneste periode været god, med 5 sejre i de seneste 6 kampe. På udebane har de også gjort det rigtigt fornuftigt, for finalen spilles helt som traditionen byder på Wembley Stadium i London. Så Brentford har ikke en særlig lang køretur til stadion, da Brentford jo til daglig er hjemmehørende i netop London. Selv om billetterne er forsøgt ligeligt fordelt, vil der nok være flest fra Brentford fra kampen – men det er ikke det samme som at kalde det for en hjemmebane, for dertil er Brentfords stadion af en helt anden kaliber – men hyggeligt er det.

*

Swansea har også en fornuftig form i denne periode, men den hr været mere bumpet end dagens modstandere. Swansea lå faktisk til en direkte oprykningsmulighed for ikke så mange uger siden, men faldt lidt sammen i slutningen af turneringen. Derfor skal de igennem en Play Offs turnering for, at rykke op i den bedste engelske række Premier League.

Swansea har det lidt tungt med Brentford, men man kan ikke helt sammenligne almindelige turneringskampe, med dette vigtige opgør og betydningen af samme. Swansea har ikke den samme erfaring som Brentford fik i fjor ved, at stå i den samme finale. Men selvfølgelig har dagsformen en afgørende betydning for udfaldet og hvilken trup der mest er tynget af kampens vigtighed. Vi tror på redaktionen, at Brentfords erfaring fra sidste sæson, en smule bedre form og det mentale overtag, vil udmynte sig i en sejr indenfor de 90 minutter – men  i fodbold kan der ske meget.

Vi har en mavefornemmelse for, at det nok skal lykkedes de “danske tropper” i England at hive en samlet sejr hjem. Og vi skriver samlet, da kampen meget vel kan ende i både ekstra tid og straffesparks konkurrence. Det er dog mange år siden at der skulle straffe til at afgøre oprykningen – men vi udelukker det ikke. Vi forventer at se et halvt dansk mandskab i Premier League i næste sæson i form af Brentford.

Brentford – Swansea = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens højeste CL Bonus at spille for…

To Top