Bonus

Lørdagens Bonus Championship opgør fra redaktionen…

Dagens 2 mandskaber har stort set bytte plads, når det kommer til form og muligheder. Dagens hjemmehold har haft en super god periode, hvor imod dagens gæster daler stille og roligt væk fra de sjove placeringer, der kan give håb om oprykning. I dag får gæsterne endnu et søm til deres ligkiste og får slukket de sidste forhåbninger om en Play Offs placering.

Barnsley – Middlesbrough = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID…

Barnsley har fået kæmpet sig op i Play Offs spillet, med en længerevarende rigtig god form. De har været lidt udfordret af skader, men nu ser truppen ud til igen at være fit for fight. 2-3 sejre mere og de bliver svære at indhente for de nederste mandskaber i Play Offs placeringerne – og den første kommer helt sikkert i dag. For som de fleste mandskaber er de bedste hjemme.

Dog har det smuldret en smule i de seneste 3 hjemmekampe, men med en skadesfri trup, skal de nok genoptage sejrsrækken. De har trods alt kun tabt 5 ud af 20 kampe hjemme på Oakwell, hvor af de 10 er sejre. Så selv om det ikke er en fæstning, så er de alligevel rigtig svære at håndtere på eget græstæppe. Vi vurderer at der ligger en let og sikker sejr og venter i dette opgør.

*

Middlesbrough når ikke op i de sjove placeringer i denne sæson, da formen virker til at være nedadgående for holdet. Den seneste periode har budt på flere nederlag end sejr og så er det svært at avancere i tabellen. Med 6 runder og 9 point op, virker det ikke muligt og det betyder, at Middlesbrough er ved at lande i ingenmandsland, hvor der ikke er noget at spille for – ud over æren.

Udebanen er i forvejen ikke deres favorit stadion og med kun 6 sejre efter 20 udekampe, skal de i den grad til at forbedre sig hurtigt. Det tror vi ikke vil komme til at ske i dag, mod et så velspillende og målrette hjemmehold. Middlesbrough har da også tabt de 3 seneste udekampe og de er begyndt at lukke mere end 1 mål ind på udebane i de enkelte kampe. Vi ser et sikkert nederlag til udeholdet i denne kamp.

Barnsley – Middlesbrough = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID…

To Top