Bonus

Lørdagens Bonus anbefaling på BN…

Dagens 2. anbefaling er som den første mellem 2 mandskaber hvis form er helt i hver sin ende af skalaen. Der udover har dagens gæster det rimeligt stramt på udebane i denne sæson – så vi snupper denne foræring fra Bookmakerne – der har sat et alt for højt odds – efter vores mening.

Swansea – Bristol City = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille for…

Swansea er i rigtig god form og er et af de mandskaber vi forventer ender i Play Offs i kampen om oprykning til den bedste engelske række Premier League – eller måske endda på en af de 2 pladser der giver direkte adgang. Swansea har spillet der i flere sæsoner, så de ved hvad de går ind til, hvis de ender med en oprykning. 

De seneste 10 kampe i ligaen har givet 1 nederlag, 2 gange remis og 7 sejre. Så de er inde i en god stime og de er også nede med et par kampe i forhold til de 2 tophold fra hhv. Norwich og Brentford. Så i teorien kunne de ligge nr. 2.  Der ingen tvivl om udfaldet af dette opgør på Liberty Stadium.

*

Bristol City har fundet sejlbåden frem og falder stille og roligt ned i tabellen. Vi er dog ret overbeviste om, at de ikke falder hele vejen igennem, de har trods alt fået skrabet en del point sammen før det gik galt. Men 7 nederlag på stribe på udebane er ikke et godt tegn – og bliver det ved, så er det ikke udelukket de ryger ned.

I starten var de faktisk slet ikke så ringe på fremmed græs, men det ser ud til at de øvrige hold har regnet deres udebanekoncept ud og nu nærmest udstiller dem. 17 mål hr de lukket i i de seneste 7 udekampe og i den seneste faldt de helt fra hinanden ved, at tabe 0-6. Vi har ingen tiltro til Bristol City i dag. 

Swansea – Bristol City = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille for…

To Top