Nyhed

Lørdagens Bonus anbefaling fra Serie A…

Vi har fundet dette opgør som har stor betydning for gæsterne, hvis de skal holde trit med førerholdet fra Juventus. Men de har noget at have deres selvtillid i og er i forrygende god form i denne sæson.

Torino – Inter = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får kr. 1.000,- i Bonus – plus det løse…

Torino er noget slatne i denne sæson og de er og vil nok også ende som et midterhold. Vi har på ingen måde nogen forestillinger på redaktionen om, at de slutter i den øverste 1/3.

6 nederlag efter 12 kampe og kun 4 sejre. Kun de noget tungere hold har de succes imod, men så snart de møder mandskaber med mere klasse, så falder de igennem. Og dagens gæster har i den grad klasse i denne sæson og ikke mindst på udebane.

*

Inter har fået maksimumpoint på udebane i denne sæson, efter de har været det gæstende hold 6 gange. 15-7 i målscore på fremme græs efter så få kampe, vidner om et mandskab der spiller efter sine egne principper.

Inter har under Conte fundet et godt koncept og laver sjældent om på måden at spille på. Conte førte da også Juventus til adskillelige mesterskaber og måske kan han gøre det samme i Inter.

Det ser i hvert fald spændende ud og med kun 1 point op til “den gamle dame”, så er de stadig med i striden om mesterskabstrofæet. Det vil Torino ikke kunne forhindre. Sikker sejr til Inter.

Torino – Inter = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får kr. 1.000,- i Bonus – plus det løse…

To Top