Nyhed

Lørdagens Bonus anbefaling fra Portugal…

Den portugisiske Primeira Liga er også kommet igang og skal til den 2. runde efter Corvid-19. Det var tydeligt at se i den første kamp efter pausen, at ikke alle mandskaber var der hvor de var da det stoppede. 

Braga – Boavista = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Braga tabte det første opgør efter pausen, men det var ikke fordi de ikke var på plads. Men de spillede mod hjemmestærke Santa Clara og tabte med 2-3, efter at have ført både 1-0 og 2-1. Men 2 minutter inde i overtiden scorede Santa Clara det sidste mål og vandt.

Braga ligger nr. 3 og har 15 point op til nr. 2, så på den front kostede det ikke så meget. Men de efterfølgende hold er kommet betænkeligt tæt på. I dag spiller Braga hjemme og her taber de sjældent og det er da også kun sket 2 gange i denne sæson. 

Boavista har ikke fået en sejr siden 2002 hos Braga og har kun 3 gange fået remis over 11 kampe. Så også historikken taler i Braga´s favør. Men vi holder os nu til form og spillested og den vil give sejren.

*

Boavista tabte også deres første opgør hjemme og har ikke vundet i deres seneste 5 kampe. En gang har de fået remis – og det er vel og mærke både ude og hjemme. Så formen og mandskabet er bare ikke det rigtige i denne sæson.

Der er 9 point ned til stregen, så vi tror ikke at ender så galt, men der skal da andre boller på suppen med 9 runder tilbage for at det ikke skal ende der. Men det er ikke på udebane at de skal sætte lid til succes, selv om det tidligere på sæsonen gik rimeligt fornuftigt når de spillede på fremmed græs.

Braga – Boavista = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top