Nyhed

Lørdagens Bonus anbefaling fra League One…

Endnu en anbefaling fra League One – et opgør vi føler er absolut lige så sikker som dagen “Sikre”. Men vi skulle udvælge en af dem og derfor endte denne i “Bonus” kategorien. Men vi er helt sikre på, at hjemmeholdet vinder.

Blackpool – Wimbledon = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

Blackpool har igen fået gang i maskineriet, efter en ujævn periode med mange kampe der er endt remis. Det har betydet et lille fald i tabellen, så Blackpool nu er placeret som nr. 8. Der er dog kun 1 point der skiller pladserne fra 4 til 8.

Selv om der har været et par udfald på hjemmebanen, så er det her de er deres bedste udgave. Med en stigende form og en trup med næsten ingen skader – så vurderer vi på redaktionen, at Blackpool henter alle 3 point.

*

Wimbledon har faktisk en rigtig god form, så længe de spiller foran egne fans. Men det gør de kun i hver anden kamp og når de har svært ved at få point på udebane – så er det ret meget op af bakke.

De seneste 5 udekampe er endt med 4 nederlag og en sejr. Sejren var over det suveræne bundhold fra Southend – så den har vi svært ved at tage med ind i ligningen. Nej vi tror absolut ikke på hjemmeholdet, når de spiller på fremmed græs.

Blackpool – Wimbledon = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

 

To Top