Nyhed

Lørdagens Bonus anbefaling fra Championship…

Også i dagens 2. anbefaling som er vores “BOnus” kategori, er det et opgør mellem et formstærkt mandskab og et gæstende hold der i den grad, har det utroligt svært på fremmed græs- Kampen er henet i den næstbedste engelske række.

Wigan – Luton = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor DU får dagens Højeste Bonus…

Wigan kan se tilbage på en god periode, med kun et nederlag i de seneste 8 kampe hjemme/ude. 5 sejre og 2 gange remis og en score på 13-7 og det er inklusiv udebane kampe, som der har været 4 af. Så formen må siges at være godkendt.

Og heldigvis, for her handler det ikke om at komme med i Play Offs, men om at overleve. Nr. 22 ryger ned, så den nuværende 19. plads skal i den grad forbedres, hvis ikke det skal blive en mental stram afslutning på sæsonen. Men med den gode form, så tror vi på at den belønnes med endnu 3 point og endnu et lille hop op i tabellen.

*

Luton ligger sidst, men der er kun 5 point op til redningen. Så bunden er tæt o Championship indtil videre. Så Luton skal skifte gear, hvis de ikke skal ryge ned i League One. Formen er faktisk okay, for Luton er stærke hjemme, men tager man udekampene med, så….!

18 udekampe har givet 9 point, som er kommet efter sejre tidligt på sæsonen og en enkelt for kort tid siden. Men det betyder også at der er tabt 15 kampe. Scoren efter 15 nederlag og 3 sejre hedder 16-44, så det er ikke sjovt som fan at tage med til udekampe. I dag blive det same-o-same-o og Luton taber den 16. udekamp.

Wigan – Luton = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor DU får dagens Højeste Bonus…

To Top