Bonus

Lørdagens Bonus anbefaling fra Championship…

Også dagens Bonus er hentet i den næst bedste engelske række og her er de 2 af de mest formstærke mandskaber der tørner sammen – på nok den stærkeste hjemmebane i Championship i denne sæson.

Derby – Nottingham = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du ALTID får markedets Højeste Odds…

Derby er ikke til at spøge med, når de spiller hjemme på Pride Park. Og i denne sæson kan de godt være stolte over deres statistik hjemme. Kun 2 nederlag og hele 11 sejre har de hentet hjemme  og scoreren er 30-14. Nej de kan deres kram på hjemmebanen.

Formen er bestemt også på plads og de har hentet point siden genstarten af ligaen. Hvis de vil med i Play-Offs spillet kræver det, at de holder den gode form og henter nogle flere sejre, for de er tæt på , men mangler lige få point. Vi tror på redaktionen at det vil lykkedes for Derby at klemme sig ind på en af de sjove pladser til Play-Offs.

*

Nottingham er allerede inde i spillet om Play-Offs og med en lidt bedre form havde ligget tæt på en direkte oprykning. Men det virker ikke som om, at de har fået noget godt ud af pausen, da de var i bedre form inden.

Men de har trods alt alligevel 7 point mere end hjemmeholdet og med 7 runder tilbage, skal de nok klare at komme med i Play-Offs, men det bliver ikke på baggrund af point i dag – for dem tror vi ikke på, når de skal spille på Pride Park, hvor de i forvejen ikke har fået mange point når, de har været på besøg tidligere.

Derby – Nottingham = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du ALTID får markedets Højeste Odds…

To Top