Nyhed

Lørdagens “Bonus” anbefaling fra BN…

Denne lørdags “Frækkert har vi været lidt nede i rækkerne at hente og det er vel at mærke i de engelske der her menes. Men selv om det er League One, så er det stadig et niveau som den danske 1. Division kun kan drømme om.

Peterborough – Oxford = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får Gratis LIVE Bet på 100,-

Peterborough indtager en flot og lidt overraskende 3. plads i den 3. bedste engelske række. De lagde godt fra start og så meget velforberedte ud og lignede et hold der var lidt mere klar end de andre i rækken var fra start.

Så der var en forventning om at de ville dale lidt i niveau efter 5 runder. Det gjorde de ikke, og De holder deres momentum og kører videre. Efter de første 10 kampe har de hentet 6 sejre og kun 2 nederlag og har en samlet målscore på 20:13.

Hjemme på eget græs har de vundet 4 ud af 5 kampe og har kun tabt til rækkens nummer 4, Bradford, mens rækkens nummer 2 fra Wigan rejste hjem fra Peterborough med et sjældent nederlag.

*

Oxford er noget mere presset end dagens modstander. De ligger nemlig kun 4 point over nedrykningsstregen og selvom det er tideligt på sæsonen er det tit sådan at de hold der ryger under stregen har utrolig svært ved at komme væk derfra igen.

Oxford kan dog hverken klandre dommer eller modstandere for deres situation som vi mener er helt selvforskyldt, for når man taber 4 af 10 kampe og kun vinder 3, ja så får man ikke mange point. Hjemme ser det ok fornuftigt ud for dem, men på udebane er det helt skidt.

3 nederlag og 1 blot 4 point er det blevet til og samtidig har de lukket dobbelt så mange mål ind som de selv har lavet 4:8 hedder deres målscore.

I sidste udebane kamp tabte de 3-0 til Bury som ligger på en 19. plads med blot 2 sejre på 10 kampe. Oxford er et presset udebanehold og frustrationerne begynder så småt at melde sig i truppen.

Peterborough – Oxford = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får Gratis LIVE Bet på 100,-

To Top