Freynhofer

Lørdagens belgiske Super Frækkert fra panelet…

Også lørdags Frækkerten er hentet i den bedste belgiske række og her er vi nok lidt Rasmus modsat, i forhold til hvad bookmakerne forventer af udfald. Men vi synes bare, at pilen peger i en anden retning.

Oostende – St. Liege = 1X = Odds 2,10
Spillet hvor du får det Højeste Odds på dette udfald…

Oostende har hentet 10 point efter første 6. runder og det er kun 2 mindre end dagens gæster, som topper Jupiler League. Hjemme foran egne fans har Oostende spillet 3 kampe og her er de 2 af dem vundet.

De måtte dog strække gevær mod Club Brügge, som er kanon stærke på udebane i denne sæson. Men spillet fungerer samlet set for Oostende og med et mandskab som er fuldt besat, så vil de byde gæsterne o til dans og få mindst det ene point.

*

St. Liege topper godt nok Jupiler League, men alligevel har det ikke virket helt overbevisende. Hjemme foran egne fans er de ubarmhjertelige og har en score på 10-2 efter 3 kampe. Det ser til gengældt ikke lige så imponerende ud, på fremmed græs.

Her er det kun bundholdet Eupen de har hentet en sejr hos. De 2 øvrige kampe er begge tabt. Bla andet blev de sendt hjem fra Club Brügge med et nederlag på 0-6 og i den efterfølgende kamp blev det til 0-2 i Antwerpen.

Så St. Liege er helt klart til at tale med på udebane og vi forventer et noget mere defensivt mandskab, end hvad vi har set i de tidligere udekampe, så St. Liege som minimum måske kan redde sig det ene point.

St. Liege har også 3-4 spillere på skadeslisten, som i den grad ville pynte på dagens opstilling. Så her er de en smule udfordret i forhold til stærkeste opstilling. Vi har fidus til at hjemmeholdet får point i dag.

Oostende – St. Liege = 1X = Odds 2,10
Spillet hvor du får det Højeste Odds på dette udfald…

To Top