Nyhed

Lørdagens belgiske Special Bonus fra Mesterskabs Slutspillet…

Vi har hentet dagens Bonus opgør fra den belgiske liga, som har et slutspil der på mange områder ligner det ra den danske Superliga. De har dog ingen nedryknings gruppe, så den gruppe kæmper for en enkelt europa-kval mulighed.

Gent – Genk = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller fra PC..

Gent har virket som om, de har taget badetøflerne på. Kun 1 point i slutspillet, efter 5 kampe, giver ingen anledning til at tro på mesterskab eller lignende.

Muligheden for en EL-kval plads er stadig indenfor rækkevidde, men så skal der helt andre boller på suppen og også en hel del held. Og fodbold handler oftest ikke om held, men om spillet på banen og det har Jess Thorup og Co. haft umådeligt svært ved at få op i gear.

*

Genk fører stadig og ligger med hele 6 point ned til de nær,meste rivaler fra Club Brügge. Dem slog de forøvrigt for 2 runder siden hjemme, med 3-1. Så der er ingen tvivl om, at Genk i denne sæson har været et niveau over alle de øvrige hold.

Vi har svært ved at se et hjemmehold gøre noget ved at gæstende Genk mandskab, der har vundet de 3 seneste gange disse 2 mandskaber har mødt hinanden og ikke tabt de seneste 5 – vel at mærke både ude og hjemme.

Gent – Genk = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller fra PC..

To Top