Frække

Lørdagens belgiske Frækkert på BettingNews…

Vi slutter denne sensommer lørdag af med et opgør fra den belgiske liga, som kun har spillet få runder indtil nu. Så der er stadig hold der ikke har spillet sig i form endnu. Men dagens 2 mandskaber har så stor formforskel, at vi mener der kun kan være en vinder – hjemmeholdet.

Antwerpen – Gent = 1 = Odds 2,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Antwerpen slog Club Brügge i den belgiske Super Cup og virkede til at have en god form til turnerings starten. Men der har været problemer og starten er ikke gået helt som forventet og håbet. Men Antwerpen er et godt mandskab, de skal bare have motoren igang.

De forblev ubesejrede hjemme på Bosuilstadion i sidste sæson i den belgiske Jupiler League, så det er nærmest en fæstning for de andre hold. De spillede dog kun remis i den første kamp mod Mouscron, men i dag kommer der en modstander der slet ikke har fået det i gang.

*

Gent med danske Jess Thorup endte som nr. 2 efter sidste sæson og det var et resultat der gav adgang til Europa. Men de første 2 kampe har på ingen måde vist, at Gent er klar til Europa – faktisk heller ikke Jupiler League. Begge de 2 første opgør er tabt og det er til hold de ikke burde tabe til.

Især seneste hjemmekamp mod Kortrijk var en bet og en lidt pinlig affære. Til trods for at Gent nærmest spillede powerplay foran Kortrijk’s mål og havde alt spillet, så endte det alligevel med et 1-2 nederlag. Selvtilliden er ikke på plads endnu og i dag er det også på udebane. Vi tror mest på hjemmeholdet, men ved godt at hvis Gent kommer i gang, kan den ende remis.

Antwerpen – Gent = 1 = Odds 2,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top