Nyhed

Lørdagens Belgiske Frækkert fra Jupiler League…

Dagens frækkert er måske en smule mere vovet end vi plejer at spille, for her går vi efter mange mål til vinderen, hvilket udløser et stort odds. Men vi mener også at vi på redaktionen har en god årsag til at tro på et sådan udfald.

Charleroi – KV Mechelen (0-1) = 1 = Odds 3,45
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds….

Charleroi kan spille sig tilbage på 2. pladsen i den bedste belgiske række Jupiler League, med en sejr i dagens hjemmekamp. Det kommer også til at ske, for Charleroi er et af de bedste hjemmehold i ligaen. Scoren hedder 18-8 efter 10 kampe foran egne fans.

Bare de seneste 5 kampe hjemme på  Pays de Charleroi har givet dem en score på 12-0. Så Charleroi er nærmest helt ustyrlige hjemme foran egne fans på  Pays de Charleroi. Det gentager de i dag. Det er faktisk helt normalt, at Charleroi score mange mål mod dagens gæster.

*

K.V. Mechelen vil stadig ligge som det sidste hold der ryger med i mesterskabs slutspillet med en sejr, men de vil gøre afstanden større. Og som fans vil man nok mene at vi er helt forkerte på den. K.V. Mechelen er faktisk et ganske habilt udehold og blandt de bedste i denne sæson.

De har faktisk 15-14 i score på fremmed græs, men de vinder også flere med mere end 1 mål. Til gengæld taber de med mere end 1 mål, når de møder de bedre hjemmehold. Både Club Brügge og Gent sendte dem hjem med 0-3 nederlag og det kunne også være et resultat i dag. Vi spiller dog bare på en sejr med mere end 1 mål.

Charleroi – KV Mechelen (0-1) = 1 = Odds 3,45
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds….

To Top