Nyhed

Lørdagens absolut Sikre anbefaling…

Vi starter denne lørdag med et “Sikkert” spil fra den næstbedste række i England Championship, som betegnes som verdens bedste og dyreste sekundaliga.

Blackburn – Luton = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

Blackburn har ikke mødt Luton før – i hvert fald ikke efter man registrerede indbyrdes kampe. Men dagens gæster har da også spillet på lavere niveau, end Blackburn selv har være på – så det er en af årsagerne.

Der er 4 point op til topholdet og Blackburn virker som at de igen har fundet melodien, efter de igen har alle mand klar til kamp. Vi ser 2 hold hvis pile peger i hver sin retning og det er Blackburns pil der peger i den rigtige retning.

*

Luton har ramt hverdagen, efter de har gjort det godt i starten, hvor oprykkergejsten og troen på egne evner var en stærk motivation. Men med kun 7 point, efter 2 sejre og en remis – har hverdagen ramt dem hårdt og brutalt.

De vil gerne spille optimistisk og offensivt, men det betyder også at der laves en del fejl, da tempoet og evnerne er højere i Championship end i de lavere ligaer. 

De kan godt ramme modstandernes mål, men når man så ikke selv kan lukke af bagude – så går det som regel galt. Det er præcis den udfordring de skal have blanceret og det er sker ikke til i dag og slet ikke på udebane.

Blackburn – Luton = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

To Top