Nyhed

Lødagens italienske Mesterskabs Special Bonus…

Det italienske mesterskab i Serie A, var tæt på at finde sin ejermand i seneste runde. Men lidt for tidlige løftede arme og manglende fokus bevirkede, at mesterskabet er udsat til denne runde – foran egne fans.

Juventus – Fiorentina = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens absolut Højeste Bonus som NY kunde…

Juventus fik armene lidt for hurtigt i vejret i deres seneste opgør på udebane mod Spal. Juventus behøvede kun 1 point, så da de scorede i 1. halvleg, var pokalen stort set i hus – men…!

Om der gik champagnebold i den eller en manglende fokus var årsagen vides ikke, men Spal fik både udlignet og scoret et sejrsmål i 2. halvleg og så virkede det som om at Juventus havde lidt svært ved at få sat sig op i gear igen. Det gear skal de nok finde i dag og løfte pokalen foran egne fans.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Fiorentina har haft en virkelig blandet sæson, med perioder med gode kampe og mange point, for så at have perioder hvor de nærmeste er faldet helt sammen. Det er det sidste de arbejder med i denne periode.

Den seneste sejr ligger helt tilbage i februar måned, siden da har det været en blanding af remis’er og nederlag. Deres defensiv halter en del og i dag står de overfor et mandskab der godt kender vejen til målet og dem vil få flere af imod sig i dag.

Juventus – Fiorentina = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens absolut Højeste Bonus som NY kunde…

To Top