Sikre

Lille Juleaftens Sikre franske valg…

Vi starter op i den bedste franske række Ligue 1, hvor et af rækkens stærkeste hjemmehold, tager imod et hold hvis form er stagneret. Men i fransk fodbold er det ikke sjældent at de deler point, men det tror vi bare ikke på i dette opgør.

Monaco – St. Etienne = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Monaco har fået en god start, men er røget ned i et lille formmæssigt hul og er derfor begyndt at halte en smule bagefter toppen. Nu er de 4 seneste kampe blev spillet med 3 på udebane og her er Monaco stadig ikke gode. Kun 2 sejre i 7 udebane kampe viser, at konceptet ikke er der helt endnu.

Hjemme er det en helt anden sag. Her er de igen super stærke og er blandt de absolut bedste i Ligue 1 på eget græstæppe. 8 kampe og kun 1 nederlag, ed 5 sejre og 2 gange remis – så hjemme på Stade Louis II er Monaco et helt andet hold. Vi tror at tilfældet er det samme i dag og sæsonens 6 sejr på hjemmebane, vil være resultatet af denne kamp.

*

St. Etienne har løftet sig en smule uden at der er grund til at hæve armene over hovedet. Men nederlagene er blevet afløst af remis kampe. Så det er defensiven der er blevet mere balanceret, for den offensive del af holdet – er stadig nærmest ubrugelig. Kun 14 mål er der scoret efter 16 runder og det er slet ikke nok.

Selv om formen har ændret sig til det mere positive, så mener vi ikke at den er kommet så højt op, at de kan matche et Monaco mandskab på hjemmebane. St. Etienne har godt nok haft godt styr på Monaco de seneste sæsoner, men Monaco er igen blevet et af de bedre hold og især på hjemmebanen.

Monaco – St. Etienne = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top