Frække

Lille Juleaftens Julefrækkert fra BN…

Et af Serie A’s bedste udehold skal her gæste et af de mere middelmådige hjemmehold. Dagens gæster har kun tabt 1 opgør i de 10 seneste runder af Serie A, hvilket signalerer en forrygende form og et konstant niveau.

Sampdoria – Sassuolo = 2 = Odds 2,25
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

Sampdoria har ikke haft tilskuere på lægterne hjemme på Stadio Luigi Ferraris i denne sæson og det ser ud til, at de har manglet den hjælp fra deres fans. For de har haft det svært på eget græs og har kun efter 5 kampe, hentet 1 enkelt sejr. Så måske har det det faktum en større betydning end som så.

For på udebane går det jævnt godt og som forventet, så det er hjemmebanen der er deres akilleshæl i denne sæson. Formen er for haltende og selv om der har været et par lyspunkter på det seneste, så mener vi ikke at de er et sted, hvor de vil vinde over dagens gæster.

*

Sassuolo har spillet en del kampe remis og det er der da også en mulighed for i dette opgør. Men det har været mest på hjemmebane, at de har delt point. Og spille remis på udebane mod AS Roma, er godkendt efter redaktionens optik. Så efter de 6 første udebanekampe har Sassuolo stadig det første nederlag til gode.

Det er blevet til 4 sejre og 2 gange remis, samt en score på 13-5. Det er faktisk overbevisende i Serie A sammenhæng. Vi tror på, at sæsonens overraskelse fortsætter sit gode spil og pointhøst, med endnu 3 point efter dette opgør.

Sampdoria – Sassuolo = 2 = Odds 2,25
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

To Top