Bonus

Lille Juleaftenes Julebonus fra Serie A…

Bonus’en er hentet i den italienske serie A, hvor det suveræne hjemmehold fra Milano, tager imod en af de forventede bejlere til mesterskabet. Men den forventning har de ikke helt kunnet leve op til – indtil videre.

AC Milan – Lazio = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus hver dag…

AC Milan har haft en suveræn sæson indtil videre og det skyndes ikke mindst de 2 skandinaviske spillere, som Kjær og Zlatan. For Milans mandskab er blandt de yngste i Serie A, flankeret af enkelte dygtige og erfarne spillere og her er de 2 skandinavere en vigtig brik i successen. 

Hjemme på San Siro er de stadig ubesejrede efter de første 6 hjemmekampe, med en score på 14-7. Så det er næsten et snit på 2-1 pr kamp. Den nuværende form er rigtig god og med tanke på, at de internationale opgaver er overstået – er der flere kræfter tilbage til Serie A. Vi tror på endnu en sikker hjemmesejr.

*

Lazio kæmper en del med formen og er begyndt at spille alt for mange kampe remis. Og det koster som bekendt point og dermed og placeringer. Lazio er derfor røget ned i midten af Serie A og må nok erkende, at mesterskabet er for langt væk. Men der er stadig de internationale turneringer at gå efter.

Lazio er lidt modsat andre italienske mandskaber bedre på udebane end hjemme på eget græstæppe. Kun 5 point har de hentet hjemme, mens de på udebane har opnået 12 point. Selv om de er bedre på udebane, mener vi på redaktionen ikke, at de er stærke nok til at kunne true AC Milans forventede sejr.

AC Milan – Lazio = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus hver dag…

To Top