Nyhed

Langt bedre vilkår – som DU også kan bruge…

Nej – pengene falder ikke ned fra himmelen, men nogle gange kan man godt opleve den følelse. Det er især når lovgivninger er forskellige og det er “de andre” der har den sjove lovgivning og man så selv kan bruge den!

Vi bor i EU og der er et sæt regler der naturligvis skal overholdes. Men internettet har ingen “Unions grænser” og kan bevæge sig frit. Det betyder at der er mulighed for at spille under den russiske lovgivning, som stadig er et slaraffenland og klondyke for spillere.

Hos 22Bet kan du overfører dine penge på over 50 måder – det er alt fra Bank, PayPal med mere – til Bitcoins og anden E-valuta. Det betyder også at du kan oprette en masse konti og få Bonussen udbetalt flere gange.

Det betyder ligeledes, at der ikke er alders begrænsning på spil og du dermed kan spille selv om du er 99 år eller yngre…!

22Bet har normalt markedets højeste odds, helt på højde med Bet365 – men er langt mindre reguleret. På redaktionen har vi selvfølgelig “været igang” med at udnytte vores muligheder – for lidt hurtigt tjente penge.

DU kan selv spille og oprette lige så mange konti du vil HER

To Top