Sikre

Langfredag’s Sikre engelske spil…

Langfredag byder på en helt del kampe og det er de almindelige ordinære turneringskampe. I denne anbefaling fra den engelske Championship er det top mod bund – da det er nr. 2 mod nr. næstsidst. Alligevel har Bookmakerne valgt et rimeligt højt odds på en hjemmesejr, hvilket undre os på redaktionen.

Watford – Sheffield W. = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Watford har sat en slutspurt ind på det helt rigtige tidspunkt og har derfor bevæget sig op på en 2. plads, men stadig med en god margin op til Norwich som topper ligaen. Men med 9 sejre i de seneste 10 kampe har Watford også fået en margin ned til nr. på 6 point. Så Watford ser ud til at mene det alvorligt på dette tidspunkt.

Hjemme på Vicarage Road er de super stærke og i Championship er de det bedste hjemmehold indtil videre i denne sæson. Kun 2 nederlag og 2 gange remis, efter 19 hjemmekampe. Scoreren hedder 38-12, så det er svært at føle sig velkomne som gæster. Vi er ikke i tvivl om, at de snupper endnu en sejr hjemme på Vicarage Road, mod et ringe hold.

*

Sheffield W. skal se at få fingeren ud af r….For med 6 point op til en redning, er de så småt begyndt at falde agterud i kampen om overlevelse. De har dog fået 4 point i deres 2 seneste kampe, men vi vurderer ikke, at det er grundet en markant formstigning. Dog var sejren over Barnsley en overraskelse, men Barnsley havde heller ikke en af sine bedste dage på banen. I dag står de overfor et tændt mandskab der har haft pil op af længe og som har nydt godt af landskamps pausen. Vi tror at gæsterne bliver kørt over i dag.

Watford – Sheffield W. = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top