Nyhed

Langfredags Sikre engelske anbefaling fra niveau 2…

Vi starter denne lange fredag op med et spil fra den engelske Championship, hvor begge hold har en masse at kæmpe for, selv om det er i hver sin ende af tabellen.

Bolton – Aston Villa = 2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Påske Bonus at lege med…

Bolton ligner et hold der kan tage Huddersfield i hånden og drage et smut ned i Championship. I denne periode er Bolton blandt de mest formsvage hold i rækken og det har de ikke brug for.

Med kun 4 kampe tilbage i sæsonen, skal der ske mere end mirakler for at det skal kunne lykkedes at overleve. Det er før set, men det kommer ikke til at ske for Bolton i denne omgang, det er holdet simpelthen for ringe til.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

ASton Villa er modsat et de hold der er i den bedste form i denne periode og har ikke sat point til i deres seneste 7 kampe. Med 21 point i streg er Aston Ville rykket op i den sjove del og kan med en sejr i dag, definitivt sikre sig en plads i Play Offs spillet.

Vi er ikke i tvivl om, at det kommer til at ske i dag. Der er så stor forskel på de 2 mandskabers niveau og spillere. Aston Villa holder tempo og niveau, og tager det med ind i Play Offs spillet. Sikker udesejr.

Bolton – Aston Villa = 2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Påske Bonus at lege med…

To Top