Frække

Langfredags Frækkert’en på BN…

Vi afslutter langfredagens anbefalinger med et spil fra den 3. bedste række i England, League One. Her mener vi, at formen har en meget afgørende betydning for udfaldet af dette opgør, samt spillested. Formen er da også til gæsternes fordel.

Swindon – Blackpool = 2 = Odds 2,00
Spillwt hvor du får dagens Bedste Odds hver dag…

Swindon startede sæsonen fint, men har haft længere periode med dårlig form. Det har betydet at de nu kun befinder sig på en 19. plads, med kun 2 point ned til holdet lige under stregen. De fik hevet sig selv op fra netop den position, med 2 sejre i de seneste 2 kampe, men det var også mod hhv et hold der ligger under og et hold der ikke har mere at spille for. I dag har de et halt andet slags hold foran sig.

Swindon plejer at være stærke hjemme på County Ground, men sådan har det ikke været i denne sæson. Kun 7 sejre efter 19 opgør på County Ground, er ikke meget for Swindon. De plejer netop at være stærke hjemme. Men hele 11 gange har de måtte forlade banen som tabere og vi er ret sikre på, at det gentager sig i dag, når et så formstærkt mandskab er på besøg.

*

Blackpool har ikke tabt en kamp siden starten af februar og har efterfølgende spillet 11 kampe der alle gav point. Det er blevet til 6 sejre og 5 gange remis og det har sendt dem op i det sjove selskab, hvor de kan ende i Play Offs. Men de er hele 8 hold der slå om de 2 nederste Play Offs placeringer, så det er langt fra afgjort endnu. Men med den gode form kunne det godt se ud som de fastholder muligheden.

I dag er de på udebane, men det har ikke været et problem i de seneste 4 af slagsen. Her er Blackburn rejst hjem med fine sejre. Ligeledes har de en score på 7-0 i de 4 opgør, så defensiven er på plads, når Balckburn spiller på udebane. Vi tror ikke at pausen har taget farten af dagens gæster, som vi forventer får endnu en udesejr og det vil så være den 5 på stribe.

Swindon – Blackpool = 2 = Odds 2,00
Spillwt hvor du får dagens Bedste Odds hver dag…

To Top