Nyhed

Langfredags Frækkerten fra Mesterskabs Slutspillet…

Vi er i denne anbefaling blevet i den hjemlige andedam, hvor det er 2 hold fra den bedste halvdel, der her ligger og kæmper om resterne – da de FCK og FCM næsten sikkert løber med de 2 første paceringer.

OB – FC Nordsjælland = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

OB fik efter en rigtig god periode ørene i maskinen, efter 3 møder med Danmarks pt. bedste mandskaber. 2 gange har de tabt til FCM i hhv. pokalen og Superligaen og en enkelt gang til FCK.

Nu er det igen de “almindelige” hold og her har OB et hold der langt bedre kan være med og hente point. Når man så tillægger den styrke som OB har på hjemmebanen Ewil Park, så er der i dette opgør lagt op til point til hjemmeholdet – alle 3 efter redaktionens mening.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

FC Nordsjælland er faldet lidt sammen efter de kom ud af vinterpausen i fuld firspring. Men nu er der lidt langt mellem sejrene, selvom der stadig kommer lidt point dryppende ind på kontoen.

FCN tabte senest hjemme til formsvage Esbjerg og den seneste sejr ligger tilbage til midten af marts, da FCN vandt ude over Vendsyssel. Siden da har det været svært at skabe spillet.

Vi tror at FCN er nede i en formnedgang, selvom der kun er 5 point op til en 3. plads, så kan den motiavtion ikke flytte så meget. Så længe defensiven ikke er bedre, skal de ikke forvente at spille med om noget af det sjove.

OB – FC Nordsjælland = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

To Top