Bonus

Langfredag’s Bonus’en på BettingNews…

Vi fortsætter denne langfredag med endnu et opgør fra den næstbedste engelske række Championship. Her er det igen et af topholdene der skal se om de kan fastholde deres topplacering på udebane. Hjemmeholdet har vi ikke meget fidus til – og det er faktisk fordi de spiller hjemme.

Preston – Norwich = 2 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Preston ligner ikke et mandskab de rykker ned efter denne sæson, men deres form har sendt dem et stykke ned i rækken, når det kommer til placering. Med kun 1 point i de seneste 5 kampe, så vil man bliver overhalet af de hold der ligger lige under. Men der er stadig hele 9 point og kun 8 runder tilbage. Men modsat de fleste andre mandskaber er Preston faktisk bedst på udebane.

Hjemme kan de ikke rigtige bruge deres kontraspil, da de får lov at være spilstyrende. Men i dag vil de nok have bolden en del mindre end de plejer i kampene. På udebane har de vundet 8 kampe og opnået 25 point. På hjemmebane har de kun fået 5 sejre og 19 point, samt en negativ score. Så hjemmebanen Deepdale  har ikke været deres favorit stadion i denne sæson. Med tanke på dagens gæster tror vi ikke på en overraskelse i dette opgør.

*

Norwich ligger suverænt i toppen og de fastholder den gode form og de mange sejre. Dog var der et lille bump på vejen i seneste runde, da de kun fik en remis hjemme mod Blackburn på 1-1. Men det ser vi på ingen måde som et begyndende formdyk, efter 9 sejre i streg. Nu har der været pause og det har kunnet bruges til forbyggende skadetræning og på, at få detaljerne på plads.

På udebane har de haft en god sæson og er Championships stærkeste mandskab på fremmed græs. Efter 19 kampe har de fået 14 sejre og kun tabt 4 kampe. Men det var i starten de haltede lidt. Vi skal helt tilbage til starten af march for at finde det seneste udebane nederlag til hjemmestærke Swansea. Siden da har de vundet 5 udekampe hvor de har scoret mindst 2 gange i hvert opgør. Vi tror også, at de vinder med mere end 1 mål i dag.

Preston – Norwich = 2 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top