Nyhed

Langfredagens Special Bonus på Påskeredaktionen…

Vi bliver hjemme i den danske andedam, hvor vi har kastet os over den nederste del af landets bedste række Superligaen, hvor det er top og bund der møde og alligevel er odds’et vildt højt…!!!

Randers – Hobro IK = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Randers har muligheden for at spille med om den sidste EL kval mulighed, der er for de hold der slutter i den nederste halvdel, når Superligaen opdeles. Randers nåede ikke med, men har så denne sidste mulighed for endelig succes.

Det kræver dog at de slutter mellem de 2 første i puljen og det var de næsten sikret allerede da den gik i gang. Men det gælder om at holde momentum i spillet, før de afgørende kampe om den sidste plads spilles. Det gør og henter alle 3 point.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Hobro IK fik Peter Sørensen som træner, men det har ikke helt haft den ønskede effekt og nu er det ren overlevelse det handler om. Det gælder om at få spillet til at fungerer, før mødet med de andre hold, der skal kæmpe om at undgå nedrykning. Bl.a hold fra 1. Division.

Men Hobro har været på hælene på det seneste og det har nærmest været mirakler, der har givet dem point i den seneste periode. Mirakler er dejlige, men de bliver ikke ved med at komme og i dag tror vi at de får en over nallerne, som de 2 seneste gange de har mødt Randers FC.

Randers – Hobro IK = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top