Nyhed

Landsholdskassen er ikke fyldt med guld & EM er lige rundt om hjørnet…

Danmark er efterhånden et respekteret land når det kommer til landsholds fodbold og vi ligger da også nr. 10 på FIFAs seneste verdensrangliste. Selv vores kvindelige fodboldlandshold viste sidste år, at de var lige ved og næsten i deres bestræbelser på at blive europamestre. Kun et finalenederlag stod i vejen for den ultimative succes.

Men vi har faktisk flere fodboldlandshold, der er med helt fremme og er med til slutrunder og spiller finaler. Her er det Fodboldlandsholdet for døve, på både herre og spindesiden, der de senere år har vist samme fornemme takter som de “kendte” landshold

Disse to landshold hører til i Dansk Døve-Idrætsforbund.  I 2010 spillede kvindelandsholdet sig i finalen ved EM i futsal, og måtte se sig besejret af Rusland med 1 – 5, året efter mødte de samme hold hinanden i VM finalen, hvor kvindelandsholdet var blevet endnu bedre og kun tabte 0 – 1.

Kvindelandsholdet har siden 2006 deltaget ved alle slutrunder, ved EM og VM i futsal. Så sent som i december 2017 var kvindeholdet til EM slutrunden i futsal. På herre siden har fodboldlandsholdet kvalificeret sig til EM, som det “kendte” også er i gang med at kvalificere sig til.

Men det manglende kendskab til de utroligt flotte resultater er “himmelråbende” mangelfulde – til trods for, at de repræsenterer vores land, indefor deres felt og sport.

På fodboldlandsholdene for døve er der ingen konflikter omkring økonomi og lønninger. Her spytter spillerne nemlig selv i kassen og betaler for, at vi andre kan blive stolte af deres flotte præstationer – DET KAN VEL IKKE VÆRET RIGTIGT….!!!

Døvelandsholdet har ved en flot støtte fra William Demant Fonden og en helt exceptionel flot indsamling hvor mange danskere og de 2 A-landsholdsspilere fået indsamlet alle pengene til spillernes egenbetaling til turen til EM. Der mangler dog stadig penge til egenbetalingerne omkring samlinger, materialer m.m. og også til fremtidige samlinger osv.

DU kan også støtte Herre Landsholdet i Fodbold for døve via Mobilpay: 46598 – og så skriv: støtte til herrefodbold
…så støtter du helt sikkert en god sag og et Dansk Landshold.

Vi har på BettingNews besluttet, at støtte dette landshold på flere måder, da vi elsker fodbold og flotte resultater. Det er både økonomisk og i forhold til profilering. Vi vil løbende indsætte artikler fra herrelandsholdet i fodbold for døve, fra deres trænings samlinger, optaktkampe og den endelige slutrunde.

Vi håber at DU også vil følge holdet og evt. også give dem en “sjat” i støtte – for lidt har også sin ret. Måske kunne du støtte dem med 25-50% af overskuddet fra din næste gevinst – så har man det sgu OK i maven bagefter og stadig flere penge på lommen.

Du kan blandt andet følge Fodboldlandsholdet for døve HER – optakt, landsholds samlinger og EM Slutrunden

To Top