Bonus

Julefrokost fredagens “Special Bonus”…

Det er nok den fredag på året, hvor man kan finde flest mennesker i by- og nattelivet, da rigtigt mange virksomheder og lignende, har valgt at afholde deres sociale element omkring julen denne fredag. 

Der hvor vi har fundet dagens opgør, er der ikke den store tradition med fest og farver i virksomhedsregi, for det er ikke noget man afholder i Portugal. Det er landets bedste række vi har taget vores valg fra.

FC Porto – Benfica = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får Kr. 100,- i Risikofrit Spil…

FC Porto er pt. placeret på 1. pladsen med 10 sejre og 2 gange remis. En endnu mere imponerende score på 31-5 understøtter positionen som førerholdet i den portugisiske Primeira Liga.

Hjemme hedder den 6 rene sejre i lige så mange forsøg i denne sæson og hele 23-3 i score. Så umiddelbart virker dette opgør ikke jævnbyrdigt og det er svært at forestille sig et nederlag.

Dog har Benfica historisk haft et godt tag på Porto hjemme på Estádio do Dragão, hvor de kun har tabt 2 af de seneste 5 gange og har endda 1 sejr i blandt de kampe. Så FC Porto skal spille op til bedste for at hente alle 3 point.

*

Benfica er også med helt fremme og ligger pt. nr. 3 i tabellen. Kun 3 point efter dagens hjemmehold og med kun 1 point op til Sporting, som indtager 2. pladsen. Scoren hedder 29-8, så den er også godkendt.

Ligesom hjemmeholdet har de vundet alle deres 6 opgør hjemme foran egne fans. Men på udebane har de ikke skrabet helt så mange point sammen, Da de har spillet 2 gange remis og har et enkelt nederlag at se tilbage på.

De er dog i god form og havde det været mod stort set alle andre i ligaen, ville vi aldrig have spillet rent imod Benfica – men på Estádio do Dragão mod FC Porto, tror vi mest på hjemmeholdet.

FC Porto – Benfica = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får Kr. 100,- i Risikofrit Spil…

To Top