Frække

Onsdagens italienske “Frækkert” på BN…

Foråret er på vej og selv om det danske vejr kan drille, så er der ikke noget der kan holdet tilbage mere – og det samme gælder for dagens frækkert, som vi anser som et rigtigt godt spil.

Benevento – Verona = 1 = odds 1,90
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil, selvom du er kunde…

Benevento kan i teorien godt redde sig selv fra nedrykning, men der skal godt nok mirakler til. Med 16 point op til en redning og 27 point tilbage at spille om, så virker det noget stramt.

Men de lærer lige så stille og har nu fået 3 sejre i deres seneste 5 hjemmekampe – så både form og niveau løfter sig lige så stille og roligt. I dag er de også hjemme på Ciro Vigorito og vi har stor tiltro til, at deres stigende niveau også belønner dem i dag med en sejr.

*

Verona ligger næstsidst på pladsen over dagens hjemmehold, men har dog kun 4 point op ti en redning. Men den ellers fornuftige start på sæsonen har længe været afløst af et hold der ikke har niveau.

De har vundet 2 kampe på udebane i sæsonen og det er evnen til at score mål, der er det store problem i det hele taget for Verona. Samlet hedder den 25-59 – et snit på ca. 1-2 efter 29 kampe. Vi er overbeviste om, at statistikken bliver endnu ringere efter kampen.

Benevento – Verona = 1 = odds 1,90
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil, selvom du er kunde…

To Top