Frække

Fredag’s Fræk’rten fra den italienske liga…

Med kun 4 runder tilbage af den næstbedste række i Italien Serie B, så har begge mandskaber i dette opgør en hel del at spille for. Hjemmeholdet kan spille sig ind i Play-Offs for oprykning, men gæsterne kæmper for Play-Offs for at undgå nedrykning.

Pisa – Trapani = 1 = Odds 2,25
Spillethvor du får den HØJESTE Bonus at spille med…

Pisa ligger med 1 point fra at kunne spille sig ind i Play-Offs og formen har været jævnt god efter genstarten. Men de 2 seneste runder har kun givet 1 point, men har også været hold fra den anden ende end der hvor dagens gæster befinder sig.

Hjemme på Ari Garibaldi er de stærke og har da også vundet de seneste 4 kampe her. Det er i det hele taget sjældent de taber her og med tanke på gæsternes niveau og evner, så er dette opgør en sikker hjemmesejr på 2 eller flere mål.

*

Trapani ligger 3. sidst og skal indhente 3 point på Juve Stabia, som indtager den sidste mulighed for at redde livet via Play Offs. Trapani har forbedre deres form og ville med 2-3 runder mere og kun hjemmekampe, nok klare skæerne. 

Men der findes udekampe og dem er Trapani langt fra succesfulde med. Kun 2 gange er det lykkedes at rejse hjem med alle 3 point og vi kan slet ikke se at den 3. gang sker i dette opgør. De har hente en del remis’er på det seneste – men hertil er Pisa for stærke hjemme på Ari Garibaldi.

Pisa – Trapani = 1 = Odds 2,25
Spillethvor du får den HØJESTE Bonus at spille med…

 

To Top