Nyhed

Fredags Frækkerten til julefrokosten…

Denne store firma julefrokost fredag vil nok efterlade flere personer i en tilstand, som vil give ubehagelige eftervirkninger i morgen. Om det så er moralske eller bare almindelige tømrermænd der står på menuen – vil den enkelte selv finde ud af. Vi slutter i den franske Ligue 1.

Nimes – Lyon = 2 = Odds 1,95
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille for…

Nimes er et hold der ligger og roder i den rigtig tunge ende af tabellen, som næstsidst. Med kun 12 point efter 15 runder ser det stramt ud for Nimes ønsker om overlevelse efter denne sæson.

Nimes havde helt anderledes styr på hjemmebanen i sidste sæson, hvor det i denne kun er blevet til 8 point og en score på 7-5, efter 6 kampe foran egne fans. Med tanke på gæsternes styrke og form i denne periode, så er hjemmebane fordelen kun med til, at begrænse nederlagets størrelse.

*

Lyon har været lidt hoppende i denne sæson, men er inde i en periode hvor tingene spiller meget bedre. Formen er blandt rækkens bedste i denne periode og det er til trods for at de deltager i Champions League.

Her har de stadig chancen for at gå videre i CL, men er sikret EL deltagelse hvis det skulle glippe i den sidste kamp. Her er mægtige Leipzig på besøg, men de har allerede sikret sig. Men det er først i næste uge og der er lang tid til, så Lyon stiller op i stærkeste opstilling.

Nimes – Lyon = 2 = Odds 1,95
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille for…

To Top