Frække

Fredags Frækkerten på BettingNews…

Vi slutter af med et opgør fra den næstbedste række i Italien, Serie B. Her har vi set en tendensen som vi vover at spile efter og vi mener at sandsynligheden er ret stor. Men her skal man lige mærke efter i maven, før man smider for mange mønter efter denne anbefaling.

Reggiana – Salernitana = X = Odds = 3,00
spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Reggiana har set skriften på væggen og det har gjort en forskel når det kommer til, at få point. Efter en længere tid som bundhold, har de i den grad fået vendt skuden og har nu løftet sig op over nedrykningsstregen. De hold de har mødt fra bunden, har de slået og derfor er de fløjet forbi dem.

De gode hold har de stadig udfordringer med, men får da point også mod dem ind i mellem. I dag kommer der et af disse hold forbi og vi forventer helt klart et meget tæt opgør – og er derfor også kommet frem til den konklusion, at det ender med en point deling.

*

Salernitana er nærmest mestre i pointdeling. 8 (1/3) uf 24 kampe i sæsonen er endt remis og især i den seneste periode har de nærmest stået i kø. De 4 første kampe i februar endte alle med en pointdeling – både hjemme og ude. De fik dog en kærkommen sejr i sidste runde over et af bundholdene.

I dag skal de også møde et hold fra den nedre region, men dagens hjemmehold er i klar bedre forfatning end det mandskab Salernitana mødte i sidste runde, så der vil helt sikkert være mindre plads. Hjemmeholdet kan sagtens nøjes med en remis og Salernitana er ikke er kun et jævnt mandskab på fremmde græs.

Reggiana – Salernitana = X = Odds = 3,00
spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top