Nyhed

Fredags Frækkerten på BettingNews fra Tyskland…

Vi slutter denne herlige fredag og begyndende weekend af med et spil, fra vores naboer mod syd. For bare en måned siden ville vi aldrig have valgt dette spil, men der sker ting og sager i Bundesligaen der kan ende med at give store gaver.

Nürnberg – Schalke 04 = 1 = Odds 3,20
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette opgør…

Nürnberg har haft det stramt hele sæsonen og må nok erkende, at Bundesligaen er en hård nød at knække. Men de er blevet bedre og bedre løbende gennem sæsonen og det kan måske blive deres redning.

Med kun 6 runder og 18 point tilbage at spille om, skal der point ind i hver kamp. Hjemme har de fået point i 8 ud af 14 kampe, så her er de klart stærkest.

De vandt hjemme over Augsburg og fik en remis i seneste runde mod formstærke Stuttgart – så vi tror at de igen kan få point – selv om en redning ser rigtig svær ud.

*

Schalke 04 virker til at være faldet på halen i denne periode af sæsonen, for det går virkeligt ikke godt for tiden. De vandt spinkelt over bundholdet med 1-0, men ellers skal vi hele 10 Bundesligakampe tilbage for, at finde en sejr.

De tilhører de hold der er i den ringeste form og scoreren hedder ligeledes 4-11 i deres seneste 5 kampe. Vi tror ikke at de vinder dette opgør – højest gøre det en smule spændende som tilskuer og hjemmeholdets ditto vil få en tiltrængt sejr.

Nürnberg – Schalke 04 = 1 = Odds 3,20
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette opgør…

To Top