Nyhed

Fredags Frækkerten og J-dag på BettingNews…

Første fredag i november er en mærkedag på mange forskellige måder – men et af de centrale områder er, at det er dagen hvor Julebryggen frigives rundt om på de danske værtshuse – det plejer at skabe ekstra stemning. Vores frække stemning har vi hentet i Championship.

Barnsley – Bristol City = 2 = odds 2,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Barnsley lagde ud med en sejr og Fulham i premiererunden. Men sidenhen er der ikke kommet en eneste sejr på tavlen og det betyder at Barnsley ikke har vundet i deres efterfølgende 14 optrædender.

Barnsley ligger da også sidst med kun 8 point efter 14 runder. Scoreren på 12-27 taler vel også sit eget sprog. Barnsley har ikke holdet i denne sæson, der kan sikre at de forbliver i rækken. Så skal der købes ind. Vi tror ikke på, at Barnsley pludselig skulle begynde at vinde.

*

Bristol City er mere jævne end ujævne, men mangler dog alligevel lidt før man kan kalde dem for stabile. Men Bristol City er både godt med i rækken og mht. form.  Udfordringen med Bristol er, at de ikke kan gøre arbejdet færdigt.

Alt for mange kampe ender remis, efter man er kommet foran og så ikke har formået at holde modstanderne fra at score. Når man så har spillet defensivt i en lang periode, har Bristol ikke formået at stille sig om tids nok til at vinde.

6 kampe ud af 14 er endt remis – men på den anden side er kun 2 kampe smidt på gulvet. Så når formen lige forbedres en smule, vil Bristol ligge med helt i top. Der er trods alt kun 3 point der op. De taber helt sikkert IKKE i dag – men muligheden for remis er bestemt til stede – men den ser vi bort fra.

Barnsley – Bristol City = 2 = odds 2,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top