Nyhed

Fredags Frækkerten med fransk som afslutning…

Fredagens sidste overskrift, kan godt lede tankerne hen på en helt anden fysisk aktivitet, som ikke handler om fodbold. Men det er nu det vi er sat i verden til at beskæftige os med – så vi slutter med af med fransk fra Ligue 1 – og det helt klart ikke lige så “sjovt”.

Bordeaux – Marseille = 2 = Odds 2,40
Spillet hvor du kan oprette Flere nti og få Flere Bonus’er…

Bordeaux startede sæsonen helt fremme og var endda også med i EL, hvor de sluttede som 3 i gruppen, 2 point foran FCK. Men formen var godkendt og den blev holdt et stykke ind i januar.

Herefter virker det som om, at de har taget skøjter på i stedet for fodboldstøvler. For i de seneste 11 kampe har de kun sejret 1 gang og tabt ikke mindre end 6 gange.

Så sæsonen er faktisk slut for Bordeaux, som har stort lige mange point op til det sjove, som ned til det sure. Så badetøflerne er ved at være varmet op, men om det er bedre end skøjter tror vi ikke på.

*

Marseille kan lugte succes og efter mange år udenfor toppen af fransk fodbold, ser det nu ud til at den gamle kæmpe igen er på vej tilbage til toppen. I første omgang er det dog kun Europa der stiles efter.

De 3 øverste pladser er stort set fordelt, så der er kun 1 plads tilbage at spille om, der kan give europæiske oplevelser og det er 4. pladsen. Her er der kun 1 point op til St. Etienne, der sidder på den lige pt.

Så man begynder at vejre succes og det er i sig selv motiverende. Det er så også bakket op af en godkendt form i denne periode. Vi skal hele 7 indbyrdes opgør tilbage – ude og hjemme – for at finde den seneste sejr til Bordeaux. I dag bliver det den 8 kamp i streg uden sejr til Bordeaux.

Bordeaux – Marseille = 2 = Odds 2,40
Spillet hvor du kan oprette Flere konti og få Flere Bonus’er…

To Top