Frække

Fredag’s Frækkert’en fra UNL…

Dagens Frækkert og sidste anbefaling er også hentet i UNL og her er det 2 lidt bedre mandskaber der tørner sammen. Men her handler det ikke kun om fodbold, men også om national ære, da disse 2 nationer tidligere var en og under samme flag – under navnet Tjekkoslovakiet.

Slovakiet – Tjekkiet = 2 = Odds 2,60
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Slovakiet var tæt på at komme med til EM, men manglede lige 1 point til, at drømmen blev til virkelighed. Slovakiet er da også blevet bedre i de senere år, men mangler stadig en del i at være med blandt de næstbedste. Men slå de fleste hold hold der ligger på C niveau i Europa.

I dag skal de så møde et hold fra Gruppe B, som på papiret er et bedre mandskab. men der er så mange andre aspekter i dette opgør og især op til det, at der kan være andre parametre der ender med at gøre sig gældende. Vi tror ikke på hjemmesejr, da vi mener at det er formen og niveauet der bliver afgørende.

*

Tjekkiet har siden adskillensen af disse nu 2 nationer, været en del bedre. Det er både på ishockeybanen og på fodboldbanen. Det var også her de store klubber var placeret, før adskillelsen. Tjekkiet lå i samme gruppe som England, der vandt helt suverænt – men tjekkerne fik sig sneget med som nr. 2 og skal derfor også til EM næste gang.

Her gælder det om, at rykke op på det bedste niveau og spille mod de andre A-nationer og vi fornemmer, at det er en mulighed for Tjekkiet i denne gruppe. Ud over dagens hjemmehold, så er det Skotland og Israel de skal kæmpe imod. Tjekkiet starter med alle 3 point idag og så er retningen lagt.

Slovakiet – Tjekkiet = 2 = Odds 2,60
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top