Frække

Fredag’s Frækkert’en fra Tyskland…

Vi slutter af med dagens 2. og sidste anbefaling fra den tyske bundesliga. Vi kan få et godt odds på vores favorit og vi mener helt klart ar sandsynligheden er meget stor for gevinst.

BM. Gladbach – Dortmund = 2 = Odds 2,20
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

BM. Gladbach holder rigtig god form og har bla slået B. München for blot få uger siden. Så det er et mandskab der har masser af selvtillid i posen. Hjemme på Borrusia Park er det dog ikke gået helt som forventet. Kun 3 sejre i 8 hjemmekampe – og det er ikke godt nok – uanset sejren over B. München.

Det bliver et jævnbyrdigt opgør og mange vil nok mene, at Gladbach minimum kan hente det ene point. Men vi syntes at de spiller en kende for defensivt og afventende og det mener vil være til gæsternes fordel. Men det bliver et tæt opgør.

*

Dortmund har tosset lidt rundt i nogle kampe, men virker til igen at have fundet både formen og spillet. Vi fornemmer også, at formkurven stadig peger op af og den virker som om der er mere at hente. Vi er ret overbevist om, at Dortmund minimum bliver nr. 2 i denne sæsons udgave af Bundesligaen.

Dog fik Dortmund et nederlag mod Leverkusen i seneste runde, men styrede begivenhederne især i 2. halvleg. Men ind ville bolden ikke og det endte i stedet med, at Leverkusen bragte sig foran kort før tid. Vi mener at Dortmund sagtens kan rejse sig fra den oplevelse.

BM. Gladbach – Dortmund = 2 = Odds 2,20
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top