Frække

Fredag’s Frækkert’en fra Tyrkiet…

Vi slutter i Tyrkiet, hvor dagens gæster jagter en topplacering og medaljer – og helst dem som skinner allermest – nemlig guldmedaljen. Og det virker da heller ikke usandsynligt at det kan lade sig gøre, med kun 6 point og 16 runder tilbage.

Basaksehir – Trapzonspor = 2 = Odds 2,15
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Basaksehir har i de seneste 3 sæsoner været med i toppen og i seneste sæson lykkedes det endeligt at hente klubbens første trofæ – nemlig mesterskabet. De vandt med 5 point ned til dagens gæster, som endte som nr. 2. Om de stadig fejre det eller de bare ikke har fået armene ned – er svært at vurdere.

For i denne sæson er det gået stik modsat. Nu ligger man lige under stregen og har en dalende formkurve. Det lover ikke godt for dette købehold, der efterhånden virker slidt, Der har da heller ikke rigtigt været nogen tilkøb, efter sidste sæsons triumf. Med kun 3 sejre hjemme har vi kun meget lidt tiltro til point og formen indikerer da heller ikke noget andet.

*

Trapzonspor er igen i denne sæson med helt fremme og har 6 point op til Galatasaray på 1. pladsen. Trabzonsport er i uhyggelig form, med 9 sejre og en enkelt remis, i deres 10 seneste optrædener. Så igen tvivl om, at de er det mest formstærke mandskab i Tyrkiet i denne periode.

Ydermere har de nærmest specialiseret sig i udekampe og har kun tabt 1 kamp på fremmed græs. De har dog spillet en del remis, men har vundet flere. Med tanke på Trabzonspors form og hjemmeholdets ditto, peger pilen kun i en retning. Men også Trabzonspors stærke udebane koncept, giver os troen på en sejr til gæsterne.

Basaksehir – Trapzonspor = 2 = Odds 2,15
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top