Frække

Fredags “Frækkerten” fra Sverige…

Vi slutter denne solrige fredag af med en anbefaling fra den anden side af Sundet, hvor det er den næstbedste svenske række SuperEttan, der i dag har et spændende opgør til et godt odds.

Braga – GAIS = 1 = Odds 2,65
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje Startbonus…

Braga er på det næstbedste niveau et af de absolut bedste hjemmehold og det er yderst sjældent de taber. Kun 2 gange har de forladt banen de seneste 25 kampe “all inklusive” som tabere – så hjemmebanen er nærmest et fort.

De har lagt fornuftigt ud i denne sæson og er stadig ubesejrede efter de første runder af denne sæsons SuperEttan. Kun i sæsonen første opgør måtte de nøjes med en remis, de øvrige kampe er vundet – og det tror vi på at de gør igen hjemme foran egne fans.

*

GAIS er bestemt også et kvalificeret mandskab på dette niveau. Dog har de tabt en enkelt kamp indtil videre og det var seneste på hjemmebanen mod topholdet Falkenbergs – en hjemmebane de normalt plejer at have styr på.

Der er lidt udfordringer med defensiven og i alle deres kampe har de lukket mål ind. Det er et problem hvis man også selv kæmper en del med at score selv, hvilket en score på 4-4 indikerer. De skal nok gøre modstand, men sluresultatet vil være et nederlag.

Braga – GAIS = 1 = Odds 2,65
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje Startbonus…

To Top