Frække

Fredags Frækkerten fra Spaniens La Liga…

Også i dagens spanske Frækkert har vi tiltro til en udesejr, selvom det gæstende hold rent faktisk er oprykkere til La Liga i denne sæson. Odds’et er godt og absolut meget sandsynligt i redaktionen øjne.

Eibar – Cadiz = 2 = Odds 3,60
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds på markedet…

Eibar har opnået 2 point efter 4 hjemmekampe, hvilket også gælder for sagens gæster. Så 6 ud af de 8 point der er kommet ind på tavlen indtil videre, er hentet på udebane. Her har man slået både Sevilla og Valladolid – men i dag er det altså hjemme.

Hjemme er der kun 1 mandskab fra de øverste halvdel af ligaen man har mødt. Det var Elche og her tabte man 0-1. De øvrige 3 hold ligger længere nede i tabellen og har ikke vist særlig god form. Eibar får en træg sæson virker det til og vi tror at de taber dette opgør med en enkelt pind.

*

Cadiz, som er oprykker, ligger på en 6. plads efter de første 7 kampe. Det er blevet til 3 sejre, 2 gange remis og 2 nederlag. Det var de 2 første hjemmekampe der blev smidt på gulvet. Men efterfølgende er der strammet op på hjemmebane.

På udebane har der været strammet op fra starten, for det er her de 3 sejre er hentet. Scoreren hedder 4-0, som måske ikke er så meget, men når man lige ser hvem modstanderne har været – så er det vist helt OK. Først var det Huesca, så Bilbao og derefter Real Madrid. Eibar er ringere hjemme end de 3 nævnte mandskaber – så vi tror at oprykkerne kører videre på gejsten og den selvtillid de må have fået på udebane.

Eibar – Cadiz = 2 = Odds 3,60
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds på markedet…

To Top