Frække

Fredags “Frækkerten” fra Spanien…

Vi slutter fredagens anbefalinger af med et opgør fra den næstbedste række i Spanien, La Liga 2, hvor vi har fundet et opgør mellem 2 hold, der helt sikkert ikke vil kæmpe med om oprykningen til La Liga.

Zaragoza – Cordoba = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får markedets højeste startbonus som Ny kunde…

Zaragoza har nedrykningsstregen i fokus i denne sæson i den næstbedste spanske række La Liga 2. Med kun 3 point ned til fiaskoen, er der ikke plads til alt for mange svipsere.

Det ser ud til at være gået op for dem, for formen har stille og roligt været stigende, da man ikke taber så mange kampe mere, men stadig spiller lidt for mange uafgjorte kampe.

Hjemme på La Romareda i Zaragoza har de da også kun tabt 2 opgør af 11 kampe foran egne fans, så vi har en overbevisning om, at de ikke taber, men henter alle 3 point – da gæsterne er helt til hundene på udebane.

*

Cordoba har store udfordringer på fremmed græs i denne sæson – eller lad det være sagt med det samme – de burde nærmest betale entre for at komme ind og spille på udebane!

12 kampe har givet 1 sejr og 1 gang remis. Men scoren på 9-26 taler også sit eget sprog og Cordoba er både det hold der har lukket flest mål ind på udebane, men er også det ringeste hold på udebane i La Liga 2.

Zaragoza – Cordoba = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får markedets højeste startbonus som Ny kunde…

To Top