Nyhed

Fredags Frækkerten fra Premier League…

Fredag byder også traditionen tro på et opgør fra Premier League og her synes vi, at Bookmakerne har være gavmilde og rundhåndet med deres odds. Vi havde faktisk dette opgør i kikkerten til dagens “Sikre”.

Southampton – Bournemuth = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Southampton har haft en udfordret start. Det er blevet flotte 5 point på udebane efter de første 3 kampe på fremmed græs, men kun et enkelt hjemme på St. Mary’s Stadium. Men det er der en årsag til.

For Suthampton har mødt Liverpool og Manchester Utd. i deres 2 første hjemmekampe, så 1 point er vel godkendt set fra deres synsvinkel. Så ingen tvivl om at de er godt spillende og i dag kommer der et hold på besøg, hvor det meste sejler. Sikre 3 point og sæsonens første hjemmesejr.

*

Bournemouth er udfordret på mange parametre til dagens opgør. Det skyldes, at det er haglet ned med skader i de seneste kampe og der er kommet flere til, efter den daglige træning. Hele 8 spillere er definitivt ude til dette opgør.

Enkelte andre skal prøves på dagen, så det er på ingen måde et hold i den stærkeste opstilling der møder frem i dag. Faktisk har de 2-3 spillere med fra talenttruppen. Vi kan ikke se med et så stort mandefald, at de har en reel chance mod et velspillende hjemmehold på St. Mary’s Stadium.

Southampton – Bournemuth = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top