Nyhed

Fredags “Frækkerten” fra Portugals Primeira Liga…

Vi harfundet dette opgør i den bedste portugisiske række Primeira Liga, hvor det dog ikke er tophold vi har med at gøre, men hold der ikke er helt sikre på, at de også spiller i rækken i næste sæson.

Chaves – Rio Ave= 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Chaves ligger under stregen som nr. 17 og vil med en sejr i dag, gøre livet lidt sjovere og komme lidt tættere på en redning. Muligheden er i hvert fald til stede og den vil man kæmpe for.

Formen er måske ikke tophøj, men den er heller ikke helt til rotterne. Det er da også hjemme de skal hente de point der skal redde dem og her har de kun tabt 5 af 12 mulige.

Vi tror på redaktionen at de benytter sig af chancen, mod et meget ringe spillende mandskab og henter noget selvtillid, 3 point en en mulighed for at overleve i rækken. Det er virkelig noget der er motiverende.

*

Rio Ave ligger nr. 9, så umiddelbart bur de ikke ære nogen fare. Men der er faktisk kun 5 point ned til nr. 16, som er det bedste hold under stregen. Så der er ikke plads til så mange fejltagelser.

Men formen bakker ikke denne situation op. I de 10 seneste kampe har de tabt de 5 af dem og kun vundet 2. Det var så heller ikke mod de bedste hold, så det er virkelig bekymrende. Vi tror ikke på dem i dag.

Chaves – Rio Ave= 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top