Frække

Fredags “Frækkerten” fra panelet…

Også dagens “Frækkert” er hentet i den engelske League One, hvor vi har fundet en kamp, mellem 2 hold der har en fuldstændigt modsatrettet form i denne periode, til et vildt højt odds.

Doncaster – Rochdale = 1 = Odds 2,20
Spillet hos den Nye Bookie med den fede Velkomstbonus..

Doncaster startede sæsonen forfærdeligt, men har i den grad revancheret sig og bevæger sig stille og roligt op i tabellen, og ligger nu i midten af League One. Kun 1 nederlag hjemme på Keepmoat Stadium i deres 10 seneste kampe foran egne fans.

Vi vurderer på redaktionen, at Doncaster vil komme så højt op i tabellen, at de vil ende på en af de sjove pladser. Kun 8 point skiller dem fra en kval plads og de vil nærme sig yderligere efter sejren på Keepmoat Stadium i dag.

*

Rochdale ligger og roder på en næstsidste plads i League One og formen er også derefter. Når de er hjemme går det faktisk acceptabelt, men når de er det gæstende hold, kan det næsten virke pinligt.

Der er da heller ikke kommet en eneste sejr på tavlen på udebane endnu efter 12 kampe. Med tanke på hjemmeholdets form og styrke hjemme, kontra Wigans ditto for udekampe – så er der kun et udfald af dette opgør og det er en sten sikker hjemmesejr til ganske gode odds.

Doncaster – Rochdale = 1 = Odds 2,20
Spillet hos den Nye Bookie med den fede Velkomstbonus..

 

To Top