Frække

Fredags “Frækkerten” fra panelet på BN…

Det er jo julefrokosttid i denne periode og når det er fredag, betyder det en masse glade mennesker i by- og aftenlivet – og så må man håbe, at man stadig er velkommen på jobbet mandag. Vi byder her dagens Bundesliga opgør velkomment.

Hannover 96 – Stuttgart = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du får de bedste Livestreams og Odds…

Hannover 96 er et gennemsnitlig godt hold i den tyske Bundesliga og falder sjældent igennem og skal slås om at bevare pladsen i landets bedste række. Også i denne sæson ser det ud til, at de arbejder ud fra midten af ligaen.

De er ikke prangende hjemme, men er dog alligevel en klasse bedre foran egne fans på HDI-Arena i Hannover og især dagens gæster, har de haft et godt tag på, de senere år – og det er både ude og hjemme.

*

Stuttgart er også klart bedst hjemme og er blandt af Bundesligaen bedste foran egne fans og kan matche Bayern München på dette felt. Til gengæld er der klare mangler, når de er på udebane.

Her er de utroligt nok Bundesligaen ringeste mandskab, med 0 point efter 6 udekampe. Når man så ser på deres score, der er på 3-13, er det svært at regne ud, hvad der går så galt på udebane – udover, at de spiller med alt for stor risiko. Vi tror heller ikke på dem i dag.

Hannover 96 – Stuttgart = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du får de bedste Livestreams og Odds…

To Top