Frække

Fredags Frækkerten fra Nordsjælland…

I dette opgør har vi 2 formstærke mandskaber, der begge ligger i den forkerte halvdel, før de sidste 2 runder af hovedturneringen er afviklet. Dagens gæster kan med 2 sejre muligvis godt nå over på den rigtige side, men det tvivler vi på vil ske.

Lyngby – FC Nordsjælland = 1 = Odds 2,45
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Lyngby var ved juletid dømt som sikre nedrykker, men har i 2021 overrasket de fleste og er begyndt at vinde fodboldkampe. De 4 sejre de har opnået i denne sæson er alle kommet i 2021, hvor det startede med en udesejr over OB i den første kamp i 2021. Det lignede umiddelbart en enlig svale, da de kun fik 1 point i de 3 efterfølgende kampe.

Men der tog vi og sikkert også mange andre fejl af Lyngby, for i de seneste 3 kampe har de i den grad fået vist, at de er et rigtigt godt hold. Det ene point fik de imod FCK og efterfølgende har Randers,  FCM og SønderjyskE mærket den fornyet styrke og tabt til Lyngby. Vi fornemmer at det fortsætter og at Lyngby langt fra ligner en sikker nedrykker mere. 

*

FC Nordsjælland er også formstærke i denne periode, men ikke helt oppe og ringe på samme måde. De henter dog point i de fleste kampe i form af remis’er, hvor 4 ud af de seneste 5 kampe er endt uden vinder. De har så kun mødt 1 af de 4 øverste mandskaber AGF, som de dog vandt over.

I dag er det på udebane og ja, en remis er bestemt ikke udelukket. Men vi føler, at de seneste 3 sejre i streg til hjemmeholdet, har givet dem en så stor selvtillid og tro på egne evner, at de fortsætter med at vokse. Derfor mener vi, at det vil resultere i et nederlag til FCN på Lyngby Stadion.

Lyngby – FC Nordsjælland = 1 = Odds 2,45
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top