Nyhed

Fredags Frækkerten fra kvalifikationen til EM 2020…

Vi slutter fredagen med endnu et opgør fra kvalen og her synes vi at Bookmakerne har været lidt rundhåndet i forhold til vores favorit, men de har på den anden sidse også allerede kvallet sig til næste sommer EM.

Bosnien Herzegovina – Italien = 2 = Odds 2,20
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

Bosnien Herzegovina har forlængst udspillet deres mulgiheder i denne gruppe og ligger med 10 point på en 4. plads. Nr. 2 Finland har 15 point og det virker ikke muligt at indhente dem.

Så Bosnien Herzegovina skal bare ud og spille en god kamp og selvfølgelig prøve på, at gå efter sejren. Det er trods alt hjemmebanen de spiller på. Her er de stadig ubesejrede, med 3 sejre og en enkelt remis. Det var Grækenland der formåede at hente det ene point og dermed blev Bosnien sat endnu længere bagud.

Selv om de stadig ikke har tabt, så er de mere eller mindre et par niveauer under dagens gæster fra Italien. En mulig tæt kamp, men den vil ende med en sejr til gæsterne.

*

Italien topper gruppen med maksimumpoint efter 8 kampe. Scoreren hedder 25-3, så det er et italiensk mandskab der skal have pletten vasket fra sidste slutrunde, hvor de ikke var deltagere – det kan de ikke undgå denne gang.

De slog godt nok kun bosnierne med 2-1 hjemme, men det var en kontrolleret sejr. I dag vil der være lidt nyere kræfter på banen og de skal ind og vise hvad de duer til. Selv med flere reserver på banen er Italien et langt bedre mandskab.

Bosnien Herzegovina – Italien = 2 = Odds 2,20
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

To Top