Frække

Fredags Frækkert’en fra Jupiler League…

Vi slutter dagens anbefalinger i den belgiske Jupiler League, hvor man er gået i gang med slutspillet. Her er det de 2 bedste placerede mandskaber der mødes og en hjemmesejr vil gøre rækken endnu tættere i toppen. Vi tror på en hjemmesejr men tror, at gæsterne bliver mestre samlet.

Genk – Cl. Brügge = 1 = Odds 3,25
Spillet hvor du altid får den højeste Bonus…

Genk ser ud til at have fundet formen frem på det helt rigtige tidspunkt, her hvor mesterskabet skal afgøres blandt de 4 mandskaber der er endt i mesterskabs slutspillet. Før denne runde er der en margin på 8 point op til dagens gæster, så derfor er det vigtigt at Genk henter en sejr og får lukket noget af det hul der er. Men det tror vi faktisk også fuldt og fast på, med den form Genk har fundet frem.

Der vil nok være mange der mener at det er helt hen i vejret, men Genk vandt deres første kamp i slutspillet, mens Cl. Brügge måtte nøjes med en remis – endda på hjemmebane hvor de er stærkeste. Genk er helt klart også bedst hjemme og det vil de vise ved at hente alle 3 point i dag. Den forsigtige kan gardere sig med et X, men vi tror på hjemmesejren.

*

Cl. Brügge er måske ikke blevet dårligere, men de er faldet i form i den seneste periode. Tingene spillede heller ikke for dem i det første opgør i Mesterskabs slutspillet, da de hjemme kun spillede 2-2 mod Anderlecht. Anderlecht var faktisk foran med 2-1 indtil der manglede et par minutter af kampen. så helt overbevisende var de ikke i det opgør, til trods for at de spillede hjemme på Jan Breydel Stadion i Brügge.

På udebane er de også gode efter belgiske forhold, men dog uden at være prangende. De røg bla ud af den belgiske cup på udebane mod St. Lige, som bestemt ikke er særlig gode i denne sæson. I det hele taget virker det lidt som om de er gået et gear ned, efter de røg ud af Europa League til Dyn. Kiev. Det tror vi Genk udnytter til deres fordel og henter alle 3 point.

Genk – Cl. Brügge = 1 = Odds 3,25
Spillet hvor du altid får den højeste Bonus…

To Top